Rozcestník

DOLNÍ ŽĎÁR

Ochrana osobních údajů na webu

Zpracování osobních údajů na tomto webu (GDPR)

Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a poučení subjektů údajů (dále jen „GDPR")

I. Správce osobních údajů

Obec Dolní Žďár
sídlem: Dolní Žďár 32, 378 02  Stráž nad Nežárkou
IČO: 512958
Telefon: 384 380 281
E-mail: ou@dolnizdar.cz

Kontaktní údaje pověřence pro ochranu osobních údajů:

Jméno:
Kontakt:

II. Typ osobních údajů

Osobní údaje návštěvníků www stránek:
• jméno, příjmení,
• e-mailová adresa,
• telefonní číslo,
• IP adresy zařízení, ze kterých navštěvuje stránky nebo odesílá emaily.

III. Účel zpracování

Osobní údaje jsou zpracovávány pro zajištění chodu webových stránek. Údaje neslouží k marketingovým účelům a jsou neveřejné. Všechny osobní údaje jsou zpracovány v zákonném titulu „oprávněný zájem", protože jsou nezbytné k zajištění chodu služby. Proti tomuto můžete vznést námitku u Správce.

Jaké údaje se zpracovávájí:

Rozesílka aktualit
Emailová adresa, která slouží k zasílání informací občanům. Jméno zvyšuje doručitelnost přes antispamové filtry. Odhlásit se lze pomocí tlačítka u každého emailu,

Anketa
IP adresa, která slouží k zamezení opakovaného hlasování v anketě. Odpovědi v anketě se neukládají,

Kontaktní formulář
jméno a kontaktní údaje (emailová adresa nebo telefonní číslo), které slouží k odpovědi na dotaz. Tyto údaje se neukládají do systému webových stránek, ale využívají se pro generování zprávy a odeslání emailu pro zvolený kontakt,

Diskuze
přihlašovací údaje včetně e-mailu, pro vkládání příspěvků a informaci o aktivitě na diskuzi,

Objednávání na úřad
e-mailová adresa pro zrušení rezervace, jméno pro identifikaci na úřadě, telefonní číslo pro kontaktování o případných změnách,

Ohlášení nedostatků
e-mailová adresa pro zasílání stavu ohlášení,

 

IV. Příjemci osobních údajů

Příjemci Vašich osobních údajů:
• Správce
• Zpracovatel: Daniel Kovář, Mlýnské nábřeží 35a, Brno 614 00, IČO: 72416165, www.origine.cz

V. Způsob zpracování a ochrany osobních údajů

Ke zpracování dochází prostřednictvím výpočetní techniky nebo v listinné podobě za dodržení zásad pro správu a zpracování osobních údajů. Za tímto účelem přijali příjemci technickoorganizační opatření k zajištění ochrany osobních údajů. Veškeré subjekty, kterým mohou být osobní údaje zpřístupněny, respektují právo subjektů údajů na ochranu soukromí a jsou povinny postupovat dle platných právních předpisů týkajících se ochrany osobních údajů.

VI. Práva subjektu údajů

Každý subjekt údajů, který zjistí nebo se domnívá, že správce nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života subjektu údajů nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:
• Požádat správce o vysvětlení.
• Požadovat, aby správce odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo vymazání osobních údajů.
• Je-li žádost subjektu údajů podle odstavce 1 shledána oprávněnou, správce odstraní neprodleně závadný stav.
• Nevyhoví-li správce žádosti subjektu údajů podle odstavce 1, má subjekt údajů právo obrátit se přímo na dozorový úřad, tedy Úřad na ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz.
• Správce má právo za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Další inforamce o zpracování osobních údajů na úřadě

Datum: 2. 1. 2020

 

Cookies

Pro správnou funkci stránek je někdy nezbytné umístit malé datové soubory, označované jako cookies, na vaše zařízení.

Co jsou cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují vaše preference a úkony, které jste na nich provedli (např. přihlašovací údaje, jazyk, velikost písma a jiné zobrazovací preference), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Jaké cookies používáme?

Jsou využíváný tyto cookies:

  1. PHPSESSID - naše cookie, která detekuje, zda je uživatel přihlášen do administračního systému. Expirace: 1 sezení (session)


Pokud se chcete dozvědět více o cookies a jejich širším využití, použijte, prosím, níže uvedené odkazy:

ODEBÍRAT NOVINKY

Kontakt

Dolní Žďár 32
378 02  Stráž nad Nežárkou

Telefon: 384 380 281
E-mail: ou@dolnizdar.cz
Datová schránka:    26ub56h

Úřední hodiny

úterý: 15:00 - 17:00 hod    

Doprava

di

jr

mb

Vyrobeno s v Origine

16. 8. 2020 11:18

49.1009039 14.9800092 13 Nahoru